Om os

Siden 2014 har vi med vores eventhus og spillested Kammerateriet huseret på det gamle værft i Svendborg. I den buede hal allerførst på Frederiksøen, hvor der i sin tid var rørsmedie og sidenhen vaskehal for maskindele, har vi i snart seks år føjet nyt liv, fest og samvær til de historieske bygninger.

På væggene i spillestedet finder du billeder fra værftets tid. Et stribe værftsarbejdere mellem de store industrivinduer og et stort vægbillede fra en arbejdsnedlæggelse i 1981. Vi ELSKER den historie, vi står på og har fået lov at bygge videre på, nu hvor tiden ikke længere er til de store værfter i Danmark.

Længe har vi haft lyst til at hylde den virksomhed, der fra 1907 til 1997 betød så uendelig meget for Svendborg. Når det gik højest beskæftigede værftet 600 mennesker og var byens største virksomhed. Nærmest alle i byen havde en far, en bror eller en mand, der arbejdede med det store stålskibe på Svendborg Værft.

Det hylder vi nu med en serie udstyr, der alle kredser om det ikoniske logo. En flot, stor historie i nye klæder - bogstaveligt talt.

Vi håber, du har lyst til at være med.

Bedste hilsner
Rune og Lasse
Svendborg Værft - og Kammerateriet

 

Når du handler her, handler du med
Svendborg Værft
Frederiksø 16
5700 Svendborg
hej@kammerateriet.com

x