Levering, ombytning og retur

Levering

Vi tilbyder lige nu gratis fragt på ALT. Vi leverer med det danskejede fragtfirma DAO til din dør eller postkasse. Pakken lander som regel før 07.00 om morgen, så se efter før du stikker på arbejde (eller hen på pubben). Hvis fragtfirmaet ikke kan aflevere sikkert hos dig, bringer de pakken til nærmeste pakkeshop og giver dig besked.

Vi leverer indenfor fem hverdage, men tager forbehold for at lagerstatus eller forsinkelser hos fragtfirmaet kan forlænge leveringstiden.

Fortrydelse og returret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelses- og returret. Hvis du ønsker at returnere, skal du indenfor 14 dage efter modtagelsen informere os på hej@kammerateriet.com - samt udfylde den formular, du modtog sammen med varen. Send begge dele til:

Svendborg Værft - c/o Kammerateriet
Frederiksø 16
5700 Svendborg

Vi refunderer beløbet seneste 14 dage efter modtagelsen. Du skal selv afholde omkostningerne til returfragten.


Ombytning

Hvis du ønsker en anden farve, størrelse eller model, beder vi dig returnere på samme vis. Vi refunderer beløbet, hvorefter du kan bestille den ønskede vare på ny i webshoppen. Vi har desværre ikke mulighed for at ombytte på anden vis.

Du er velkommen til at refundere både hele eller dele af dit køb. Du skal selv afholde udgiften til returfragten.


Er der fejl?

Hvis vi har pakket en forkert vare - vi er desværre ikke ufejlbarlige - beder vi dig på samme vis udfylde og returnere denne formular sammen med varen. Da refunderer vi selvfølgelig fragtomkostningerne efterfølgende. Vi beklager ulejligheden.